HTML

3 hét, 4 gyerek

4. gyerek születik egy budapesti családba, és addig már csak 3 hét van. Visszaszámlálás indul!

Friss topikok

  • Pannaa: Nagyon várom én is a folytatást(esetleg kééépeket is...) Remélem nem hagyod abba, fantasztikus aho... (2012.11.29. 12:21) Itt a vége...

Címkék

Indítok

Lilacsiga 2012.10.29. 10:05

3. lányom épp azt mutatja, miután levetkőzött majd teljesen, hogy ő biz meg tudja nyalni a vállát, és én tudom-e? Mutatom, igen. Előtte műanyag gyöngyöt fűztünk, a reggeli romjai felett. A laptop az ebédlőasztalon, a hűlő vasaló, és egy nagy kupac eltüntethetetlen "nagyon fontos" papír mellett. A lakás a szokottnál is romosabb, legnagyobb lányom 8 éves szülinapi bulija tegnap volt, az ajándékok, játékok, csomagolások még nincsenek elpakolva. Most eszi a tegnapi tortája marcipán madárpókját, őszi szünetben mi mást tenne az ember gyereke?

Ismerős hétköznapok? Lássuk.

Kerek 3 hét múlva (ember tervez) születik meg a 4. gyermekünk, az első kispasas a családban. 3 hetem van, és olyan hosszú listám, amelyet Mikulás is csak Manók ezreinek segítségével tudna ledolgozni. Az egyetlen értelmes dolog a káoszban, ha most azonnal blogot írok. Ettől majd azonnal könyebb lesz minden.

Na.

Címkék: család gyerek születés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lilacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr334876307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása